Vizualizare grila:

AGENT DE CURATARE CU SPUMARE, 10L

(0)
148,39Lei
Agent de curatare cu spumare, usor alcalin, pentru curatarea perfecta a autovehiculului. Ecologic si bland prin excelenta, cu toate suprafetele din plastic sau acoperite cu vopsea.Pentru curatarea pro..
La Comanda

AGENT DE CURATARE CU SPUMARE, 5L

(0)
91,43Lei
Agent de curatare cu spumare, usor alcalin, pentru curatarea perfecta a autovehiculului. Ecologic si bland prin excelenta, cu toate suprafetele din plastic sau acoperite cu vopsea.Pentru curatarea pro..
La Comanda

CARPET & UPHOLSTERY - SPUMA PENTRU CURATAT TAPITERIA SI COVORASELE TEXTILE 400ML

(0)
34,41Lei
Curăță covorul și tapițeria. Produsul a fost special formulat pentru a curăța interiorul mașinii, eliminând în același timp mirosurile urate.Special formulat cu tehnologia de eliminare a mi..

CEARA 3 IN 1 PRESTIGE SILVER 500 ML TURTLE WAX

(0)
50,44Lei
Ceara 3 in 1 Prestige Silver de la Turtle Wax este un produs de inalta calitate, conceput pentru a proteja, a lustrui si a intensifica stralucirea suprafetelor auto argintii. Fiecare recipient contine..

CEARA AUTO LICHIDA CARNAUBA CAR WAX 500ML

(0)
40,55Lei
Ceara auto lichida Carnauba Car Wax este un produs de inalta calitate, creat pentru a proteja si a oferi un luciu intens suprafetelor masinii tale. Fiecare recipient contine 500 ml de ceara lichida, s..

CEARA AUTO LICHIDA ORIGINAL CAR WAX 500ML TURTLE WAX

(0)
27,84Lei
Ceara auto lichida Original Car Wax de la Turtle Wax, cu o capacitate de 500 ml, este un produs de inalta calitate conceput pentru a-ti oferi o protectie superioara si un aspect stralucitor pentru vop..
La Comanda

CEARA AUTO SOLIDA 156GR HS CERAMIC TURTLE WAX

(0)
85,19Lei
Tehnologie de ultima generatie: Kitul de ceara Graphene Paste Wax combina puterea tehnologiei de grafen cu avantajele ceramicii, obtinand un produs de inalta calitate care adauga o protectie sporita s..

CEARA AUTO SOLIDA 397GR TURTLE WAX

(0)
60,33Lei
Ceara auto solida de la Turtle Wax este un produs de inalta calitate creat pentru a proteja si a conferi un luciu stralucitor vopselei masinii tale. Aceasta ceara solida ofera o acoperire durabila si ..

CEARA CERAMICA HYBRID SOLUTIONS ACRILIC NEGRU 500 ML TURTLE WAX

(0)
87,17Lei
Protectie superioara: Cu tehnologia sa hibrida, aceasta ceara formeaza un strat protectiv puternic pe suprafata masinii, protejand-o impotriva factorilor externi daunatori, cum ar fi radiatiile UV, pr..

CEARA CU ACTIUNE RAPIDA 500 ML SONAX

(0)
57,49Lei
Etansator rapid pentru vopsea care ofera stralucire si protejeaza timp indelungat. Sigileaza vopseaua si da un aspect lucios, fara dungi. Ideal de folosit pentru masini proaspat vopsite. Utilizabil si..

CEARA CULOARE NEGRU 500 ML SONAX

(0)
60,56Lei
Contine pigmenti de culoare si ceara, fara agenti de lustruire. Protejeaza toate vopselele solide si metalice negre. Zgarieturile minore si defectele sunt acoperite de pigmenti de culoare neagra. Luci..

CEARA LICHIDA CU GRAFEN 680 ML TURTLE WAX

(0)
108,08Lei
Ceara lichida cu grafen Turtle Wax in formatul de 680 ml este un produs de inalta performanta, proiectat pentru a oferi o protectie superioara si un aspect stralucitor pentru suprafetele auto. Cu adau..

CEARA LICHIDA UNIVERSALA 500 ML SONAX

(0)
51,40Lei
Ceara de inalta calitate ideala pentru sigilarea suprafetelor vopsite. Protejeaza si mentine calitatea originala a vospelei standard sau metalizata. Intensifica culoarea si imbunatateste stralucirea v..

CEARA LICHIDA WAX IT WET 500ML FG52795 TURTLE WAX

(0)
26,14Lei
Ceara lichida 'Wax It Wet' de la Turtle Wax, cu o capacitate de 500 ml, este un produs de inalta calitate conceput pentru a proteja si lustrui suprafata vopselei masinii tale. Aceasta ceara lichida of..
La Comanda

CEARA POLISH 500 ML

(0)
74,95Lei
Curățare intensivă, protecție împotriva intemperiilor într-o singură operație. Zgârieturile fine și urmele sunt eliminate și luminozitatea originală a culorilor este restabilită.Component..
Afişare 1 - 15 din 201 (14 pagini)