Vizualizare grila:

AGENT DE CURATARE CU SPUMARE, 10L

(0)
141,52Lei
Agent de curatare cu spumare, usor alcalin, pentru curatarea perfecta a autovehiculului. Ecologic si bland prin excelenta, cu toate suprafetele din plastic sau acoperite cu vopsea.Pentru curatarea pro..

AGENT DE CURATARE CU SPUMARE, 5L

(0)
87,08Lei
Agent de curatare cu spumare, usor alcalin, pentru curatarea perfecta a autovehiculului. Ecologic si bland prin excelenta, cu toate suprafetele din plastic sau acoperite cu vopsea.Pentru curatarea pro..
La Comanda

CARPET & UPHOLSTERY - SPUMA PENTRU CURATAT TAPITERIA SI COVORASELE TEXTILE 400ML

(0)
34,41Lei
Curăță covorul și tapițeria. Produsul a fost special formulat pentru a curăța interiorul mașinii, eliminând în același timp mirosurile urate.Special formulat cu tehnologia de eliminare a mi..

CEARA CU ACTIUNE RAPIDA 500 ML SONAX

(0)
54,75Lei
Etansator rapid pentru vopsea care ofera stralucire si protejeaza timp indelungat. Sigileaza vopseaua si da un aspect lucios, fara dungi. Ideal de folosit pentru masini proaspat vopsite. Utilizabil si..

CEARA CULOARE NEGRU 500 ML SONAX

(0)
60,56Lei
Contine pigmenti de culoare si ceara, fara agenti de lustruire. Protejeaza toate vopselele solide si metalice negre. Zgarieturile minore si defectele sunt acoperite de pigmenti de culoare neagra. Luci..

CEARA LICHIDA UNIVERSALA 500 ML SONAX

(0)
51,40Lei
Ceara de inalta calitate ideala pentru sigilarea suprafetelor vopsite. Protejeaza si mentine calitatea originala a vospelei standard sau metalizata. Intensifica culoarea si imbunatateste stralucirea v..
La Comanda

CEARA POLISH 500 ML

(0)
97,02Lei
Curățare intensivă, protecție împotriva intemperiilor într-o singură operație. Zgârieturile fine și urmele sunt eliminate și luminozitatea originală a culorilor este restabilită.Component..
La Comanda

CEARA SPECIALA CONSERVARE 400 ML SONAX

(0)
33,87Lei
Aerosol cu ceara rezistenta la apa dulce si sarata. Produce un film de ceara care protejeaza in permanenta toate piesele metalice impotriva ruginii si a coroziunii. Ofera o protectie foarte buna si pe..

CREION PENTRU PROTECTIA COMPONENTELOR DIN CAUCIUC 18 G SONAX

(0)
23,20Lei
Previne lipirea chederelor de la usi in timpul iernii. Mentine flexibilitatea si elasticitatea partilor din cauciuc, protejeaza impotriva craparii. Instructiuni: Scoateti capacul produsului Aplicati ..
La Comanda

DASH & DISPLAY CLEANER - PULVERIZATOR SOLUTIE CURATARE BORD SI DISPOZITIVE CU ECRAN TACTIL 500ML

(0)
20,65Lei
Special formulat pentru utilizare pe vehicule moderne cu ecran tactil. Finisajul său mat fără silicon și formularea sigură a ecranului tactil, curăță, reface și protejează tablourile de bord..
La Comanda

DASH CLEAN & PROTECT - SPUMA ACTIVA CURATARE BORD 300ML

(0)
28,07Lei
Pentru a curăța È™i reînnoi tabloul de bord. Produsul a fost special formulat pentru utilizare pe vehicule moderne. Produsul curăță, reface È™i protejează tablourile de bord, ecranele tactile È..

DETERGENT AUTO CONCENTRAT 500 ML

(0)
54,51Lei
Formare de spuma, curatare puternica si protectivaIndeparteaza murdariri tipice precum ulei, grasime, mizerie tipica pentru sezonul rece, murdariri de la emisiuniCuratare rapida si eficienta in combin..
La Comanda

GEL RESTAURATOR NANOPRO PENTRU SUPRAFETELE EXTERIOARE DIN PLASTIC 250 ML SONAX

(0)
49,95Lei
Sonax Xtreme Exterior Plastic Restorer Gel NanoPro - Dressing Plastice Exterioare mentine nevopsite componentele de plastic din exteriorul vehiculului, cum ar fi barele de protectie (cele nevopsite) s..

GLASS CLEANER - PULVERIZATOR SOLUTIE CURATAT GEAMURI 550ML

(0)
26,61Lei
Curățarea tuturor tipurilor de sticlă.Special dezvoltat pentru a îndepărta erorile, murdăria, grăsimile, depunerile, resturile de tutun și vapare și filmele de trafic de la parbriz, lumină, ..
Afişare 1 - 15 din 135 (9 pagini)