Vizualizare grila:

AIR PURIFIER- SPRAY MOLECULAR PENTRU ELIMINAREA MIROSURILOR

(0)
46,99Lei
Neutralizează mirosurile urate prin intermediul unei reacții chimice cu moleculele lor.Îndepărtează instant mirosurile cum ar fi fumul de țigară, mirosul animalelor, mirosurile corporale, gunoi..

AIRCO CLEAN- TRATAMENT ULTRASONIC PENTRU A/C. 100ML

(0)
81,98Lei
ÃŽndepărtează depozite grase, praf È™i alte impurități din vaporizator airco. Elimina mirosul urat chiar si de  nicotina din sistemele de aer condiÈ›ionat È™i le opreÈ™te pentru o perioadă lungÄ..
La Comanda

AIRCO-FRESH - SPRAY CURATARE AER CONDITIONAT 250 ML

(0)
50,86Lei
Wynn's Airco Fresh - Tratament A/C este un detergent foarte eficient bazat pe agenti activi de suprafata solubili in apa pentru sistemele de aer conditionat si care este ambalat intr-un pulverizator. ..
La Comanda

APARAT AIRCOMATIC III

(0)
3.185,29Lei
Grupa constructiva: Aparat diagnoza, compresor clima. Grupa montaj: Echipament de lucru. AIRCOMATIC III PCS.Wynn Aircomatic III este un echipament pentru a fi folosit cu produsele Wynn’s Airco-Clean..

ASPIRATOR 12V 60W ALCA

(0)
96,36Lei
Are in dotare filtru lavabil si un cablu pentru alimentare la bricheta masinii cu lungimea de 4 m. Tensiune: 12 V Culoare: negru Consum de energie: 60 W Nivel sonor (db): 74 Capacitate aspirare murdar..
La Comanda

ASPIRATOR MAXX CYCLONE 12V ALCA

(0)
128,28Lei
Aspiratorul Alca Maxx este recomandat pentru toate masinile. Cu motorul sau puternic de 12V/100W, indeparteaza murdaria fara efort. Poate fi folosit oriunde in masina, unde este disponibila o conexiun..

ASPIRATOR PARTICULE USCATE SI UMEDE 12V 60W ALCA

(0)
127,62Lei
Poate fi folosit oriunde in masina, unde exista o priza pentru bricheta de 12V. Cu accesoriile din dotare aveti posibilitatea de a aspira suprafete drepte cu duza standard sau cu duza ingusta in locur..
La Comanda

ASPIRATOR PREMIUM 12V CYCLONIC POWER

(0)
265,63Lei
Aspirator Alca premium 12 V/138 W de mare putere, pentru particule uscate si umede. Prevazut cu lampa LED pentru iluminarea interiorului masinii. Curatare turbo datorita sistemului cu 2 filtre cu tehn..

BILA PENTRU POLISARE SONAX

(0)
68,14Lei
Sonax P-Ball - Suport Burete Lustruit simplifica operatiunea de lustruire si simultan imbunatateste rezultatele la lustruirea manuala a vopselii. Buretele cu scai poate fi schimbat...

BRAKE & CLUTCH CLEANER - SPRAY CURATAT SISTEM FRANARE

(0)
41,05Lei
Produs eficient si sigur pentru curatarea si degresarea pieselor mecanice. Indeparteaza uleiul, lichidul de frana, grasimea, praful si alte mizerii de pe partile metalice ale pieselor de frana si ambr..

BURETE CHAMOIS

(0)
14,44Lei
..

BURETE DOUA FETE PENTRU CURATARE STICLA

(0)
8,34Lei
..
La Comanda

BURETE INDEPARTARE REZIDUURI INSECTE

(0)
7,48Lei
Înlătură uşor şi delicat insectele şi murdăria de pe sticlă, lac şi plastic. Temeinic şi fără zgârieturi. Cu două feţe diferite ale materialului.Domeniu utilizarePentru sticlă, lac ş..
Afişare 1 - 15 din 141 (10 pagini)