Vizualizare grila:

3XA DIESEL -ADITIV DIESEL TRIPLA ACTIUNE. 325ML

(0)
27,32Lei
Wynn's 3XA - Tratament Motoare Diesel este un tratament chimic compus din agenti de curatare si o componenta de cerium. Proprietati: - reduce fumul negru si funinginea cauzata de emisie - curata si m..

3XA PETROL -ADITIV BENZINA TRIPLA ACTIUNE 325ML

(0)
27,89Lei
Wynn's 3XA Petrol - Tratament Motoare Benzina este un tratament chimic compus din amelioratori de ardere si agenti de curatare. Proprietati: - imbunatateste arderea si performantele motorului - curat..

ADITIV CURATARE SISTEM ALIMENTARE (BENZINA) 300 ML

(0)
44,96Lei
Aditiv pentru curatarea sistemului de alimentare la motoarele cu benzina. Indeparteaza contaminarile si depunerile din intregul sistem de alimentare, de la rezervor pana la camera de ardere. Dizolva r..

ADITIV CURATARE SISTEM ALIMENTARE (DIESEL) 300 ML

(0)
44,96Lei
Aditiv pentru curatarea sistemului de alimentare la motoarele diesel. Indeparteaza contaminarile si depunerile din intregul sistem de alimentare, de la rezervor pana la camera de ardere. Absoarbe si i..

ADITIV CURATARE SISTEM INJECTIE (BENZINA) 300 ML

(0)
41,44Lei
Aditiv pentru curatarea injectoarelor si camerei de admisie de la motoarele pe benzina fara a necesita demontarea acestuia. Indeparteaza depunerile din intreg sistemul de injectie...

ADITIV CURATARE SISTEM INJECTIE (DIESEL) 300 ML

(0)
41,53Lei
Aditiv pentru curatarea injectoarelor si camerei de admisie de la motoarele diesel fara a necesita demontarea acestuia. Indeparteaza reziduurile de carbon si depunerile de cenusa. Asigura o lubrifiere..

ADITIV CURATARE TACHETI HIDRAULICI. 325ML

(0)
33,49Lei
Pentru indepartarea depunerile din motor si restabilirea functionarii optime a compensatoarelor supapelor hidraulice. Dizolva depunerile de carbon, murdaria, depunerile de lacuri in canalele de ulei. ..

ADITIV MOTORINA ANTIPARAFINA 250 ML

(0)
31,32Lei
Wynn's Ice Proof for Diesel - Aditiv motorina antiparafina -30°C previne formarea cristalelor de parafina in motorina la temperaturi joase. Aplicati tratamentul inainte ca temperatura motorinei sa s..

ADITIV OPRIRE SCURGERI SERVODIRECTIE

(0)
40,14Lei
Previne si opreste scurgeri de ulei fara demontarea pieselor. Restaureaza elasticitatea garniturilor de cauciuc. Curata si protejeaza sistemul cu ajutorul detergentilor si dispersantilor. Un tub de 12..
La Comanda

ADITIV PENTRU CURATAREA MOTORULUI - ENGINE OIL FLUSH 300 ML

(0)
30,86Lei
Aditiv pentru curatarea motorului. Poate fi folosit atat la motoarele diesel, cat si la cele pe benzina, cu sau fara turbina. Neutralizeaza reziduurile dificile generate in urma procesului de combusti..

ADITIV PENTRU CURATAREA RADIATORULUI 300 ML

(0)
31,63Lei
Aditiv pentru curatarea radiatorului . Poate fi utilizat la toate tipurile de radiatoare pe baza de apa, cu circuit inchis (vehicule comerciale, autovehicule, schimbatoare de caldura industriale). Cur..

ADITIV PENTRU OPRIREA SCURGERILOR DE LA MOTOR - ENGINE OIL STOP LEAK 300 ML

(0)
37,98Lei
Aditiv pentru oprirea scurgerilor de ulei de motor . Ajuta garniturile de la motor sa ramana elastice si suple...

ADITIV PENTRU OPRIREA SCURGERILOR DE LA RADIATOR 300 ML

(0)
31,00Lei
Aditiv pentru oprirea scurgerilor de la radiator. Poate fi utilizat la toate tipurile de radiatoare pe baza de apa, cu circuit inchis (vehicule comerciale, autovehicule, schimbatoare de caldura indust..

ADITIV PENTRU REDUCEREA DEPUNERILOR DE FUNINGINE (DIESEL) - DPF CLEANER 300 ML

(0)
49,16Lei
Aditiv pentru reducerea depunerilor de funingine la motoarele diesel. Reduce cantitatea de cenusa si emisiile din gazele de esapament, imbunatatind performantele motorului. Compatibil cu toate tipuril..

ADITIV TRATAMENT SUPAPE HIDRAULICE - HYDRAULIC VALVE LIFTER 300 ML

(0)
36,09Lei
Tratament pentru valve hidraulice. Curata impuritatile si deblocheaza valvele hidraulice. Imbunatateste calitatile uleiului de motor...
Afişare 1 - 15 din 51 (4 pagini)