Vizualizare grila:

ADEZIV DE CONTACT UNIVERSAL 50 ML

(0)
6,93Lei
Adeziv de contact universal (tip prenadez), foarte puternic, ce are la bază cauciuc neoprenic, răşini sintetice şi solvenţi. Caracteristici: Lipește sau laminează o multitudine de suprafețe ce..

ADEZIV EPOXIDIC BICOMPONENT METALIC 2X12 ML

(0)
33,15Lei
Adeziv epoxidic bicomponent pe baza de rasini epoxidice, de culoare metalica (gri), rezistent la uzura. Ideal pentru lipirea/repararea obiectelor din metal supuse conditiilor extreme (presiune, vibrat..

ADEZIV EPOXIDIC BICOMPONENT RAPID 2X12 ML

(0)
25,02Lei
Adeziv transparent, rapid, bicomponent. Ideal pentru lipirea rapida, puternica si transparenta a obiectelor din portelan, sticla, piele, lemn, piatra, metal si ceramica. Rezista la temperaturi cuprins..

ADEZIV EPOXIDIC BICOMPONENT REZISTENT LA APA 56 G

(0)
22,90Lei
Chit epoxidic bicomponent ideal pentru repararea obiectelor expuse umiditatii si contactului cu apa. Puternic,usor de utilizat. Nu se contracta. Ideal atat  pentru spatii interioare cat si exterioare..

ADEZIV EPOXIDIC BICOMPONENT UNIVERSAL 2X12 ML

(0)
21,51Lei
Adeziv epoxidic universal, puternic, bicomponent. Ideal pentru lipirea / repararea obiectelor din metal, portelan, ceramica, cristal, fildes, perle, pietre pretioase si numeroase materiale sintetice. ..

ADEZIV PENTRU OGLINZI AUTO 2 ML

(0)
45,31Lei
Adeziv pentru oglinda retrovizoare. Pentru lipirea oglinzii retrovizoare cu baza metalica pe parbriz. Rapid, rezistenta mare la socuri...

ADEZIV POLIURETANIC BICOMPONENT UNIVERSAL 65 ML

(0)
36,44Lei
Adeziv poliuretanic universal, bicomponent pentru orice aplicaţie dificilă. Caracteristici: Aderă pe foarte multe suprafeţe şi poate fi utilizat acolo unde alţi adezivi eşuează, de ex: metal, ..

EPOXY REPAIR 5 MIN - CHIT EPOXIDIC BICOMPONENT UNIVERSAL 56 GR

(0)
14,33Lei
Chit epoxidic bicomponent ideal pentru 1001 lucrari de reparatii si reconditionari in gospodarie, pentru masini, rulote, barci, atat pentru sistemul mecanic cat si pentru componente. Umple zgarieturi ..

LOCK BOND - ADEZIV PENTRU BLOCAREA ANSAMBLELOR FILETATE 10ML

(0)
25,40Lei
Agent de blocare lichid, pentru blocarea suruburilor, piulitelor si bolturilor. Fixeaza piulitele, suruburile, bolturile, permitand ulterior desurubarea lor. Etanseaza imbinarile cu filet si protejeaz..
La Comanda

PU FLEX - ETANSEIZANT POLIURETANIC NEGRU 300 ML

(0)
25,82Lei
Mastic poliuretanic de inalta calitate, ideal pentru fixarea si etansarea in conditii extreme de temperatura. Prezinta rezistenta la contactul cu apa. Poate fi vopsit. Rezistenta la radiatii UV. Nu se..

SILICON ROSU PENTRU TEMPERATURI INALTE 280 ML

(0)
33,59Lei
Etanseizant siliconic rezistent la temperaturi ridicate, pentru etansarea si lipirea imbinarilor expuse la temperaturi ridicate. Rezistent la temperaturi de peste 250 grade C dupa uscarea completa, ma..

SILICON ROSU PENTRU TEMPERATURI INALTE 60 ML

(0)
19,91Lei
Etanşeizant siliconic rezistent la temperaturi ridicate pentru etanşarea şi lipirea îmbinărilor expuse la temperaturi ridicate. Caracteristici: Rezistenţă la temperaturi de peste 250°C după u..
La Comanda

SPRAY ADEZIV TAPITERIE SI PLAFON MOTIP GLUE 500 ML

(0)
37,74Lei
Spray adeziv pentru lipiri permanente sau temporare. Poate fi folosit pentru lipit hartie, carton, lemn, materiale textile si diferite tipuri de mase plastice.Caracteristicile produsului:Produs pe baz..

SUPER GLUE - ADEZIV INDUSTRIAL 20 GR

(0)
18,12Lei
Adeziv cianoacrilat foarte puternic, rapid, profesional. Lipeste majoritatea materialelor sintetice, metal, cauciuc, portelan, pluta si lemn. Nu este recomandat pentru ceramica si pentru cateva materi..
Afişare 1 - 15 din 16 (2 pagini)